Trouwringen: La vie en roze

 Trouwringen Sarah & Yves

Discover Their Story .

Design & Development .

In dit verhaal creëerden we met hun initialen een symbool dat geborgenheid en verbondenheid symboliseert. Dit symbool is geïnspireerd op hun handen die elkaar liefdevol vasthouden. Het heeft vier uiteinden, wat een knipoog is naar hun belangrijkste waarden. Zo’n symbool creëren, is iets voor het leven. Het wordt vaak een heel huwelijk lang gebruikt in vele toepassingen zoals uitnodiging, gravures, stempels, … .

Vanuit het symbool zijn we gestart met de opbouw van de twee ringen. Vrouwelijk, naturel en elegant voor Sarah. Het symbool komt zeven keer terug in haar ring en werd afgewerkt met een millegrain en vier diamant. Mannelijk, klassevol met een extra voor Yves. Het symbool komt één keer terug in zijn ring en kan je enkel begrijpen als je het weet. Het start bovenaan en eindigt onderaan.

Delivering Unique Jewelry .

Het was een warm, boeiend traject dat we samen hebben afgelegd. Vol openheid en vertrouwen hebben ze me meegenomen in hun wereld en leerde ik over hun reizen, hun visies en hun relatie. Het was een zalige moment en waar genoegen om hun ogen te zien schitteren toen ze de doos opende. En… hun symbool werd al meteen de basis voor de bestelling van manchetknopen.

Je draagt niet zomaar een juweel, maar een mooie herinnering, een warm verhaal, iets uniek van iemand die je koesteren wil.

Sarah & Yves

Beleef enkele Getuigenissen van de Personal Design Experience.

Lees de betekenisvolle getuigenissen van enkele van mijn klanten en ervaar de magie met hen mee. Hoe beleefden zij hun Personal Design Experience, hoe reageerde de ontvanger van het gepersonaliseerde juweel, welke verhalen en betekenissen zitten verborgen in deze op-maat-gemaakte sieraden. Herbeleef deze pakkende en liefdevolle verhalen in hun prachtige getuigenissen.

Lees meer getuigenisssen

Rouwjuweel: Passionele liefde
November 25, 2020
Man-cuff: Olympisch
November 23, 2020

Portfolio