Ketting: Sunrise .

Deze onevenaarbare tricolor ketting in geel, rosé & rood goud is de pure eenvoud, essentie en warmte. Ze kan op wel zeven verschillende manieren gedragen worden. De magnifieke hanger is gegoten in een lotusblad heeft achteraan een clips die verstelbaar is. Deze is afgewerkt op de meest natuurlijke manier. De diamanten aan de voorzijde zijn in geelgoud geplaatst en zorgen ervoor dat de aandacht op de Padparadscha saffier extra benadrukt wordt. Het is een top notch ketting met de gloed van zonsopgang.

Your Story .

Een verhaal van een zeer krachtige manier van leven. Elke ochtend (zelfs elk moment, als we het toelaten) worden we opnieuw geboren. Het is wat we vandaag doen wat het belangrijkst is. Dat is waar deze ketting over gaat. Dit juweel is gebouwd op onze drie meest essentiële elementen in het leven met een focus op een maximaal nalatenschap.

Lotus

Het kan een naam zijn, het kan een bloem zijn, maar het is ook een geliefd symbool in veel spirituele oefeningen. Een lotus is gemaakt om te bloeien, en daarvoor moet hij onder alle omstandigheden sterk worden en dan zal hij altijd naar de zon opkomen. De natuur vindt altijd een weg, ze groeit eroverheen, eronder, erdoorheen, het doet er niet toe, ze vindt altijd een weg. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. De Padparadscha saffier wordt gedragen door een lotusblad en de ketting is gemaakt om in vele mogelijkheden te dragen.

Waarden

De naam Padparadscha komt van het Singalees woord “padma radschen” (= lotusbloesem) omdat de steen de kleur heeft van lotusbloesem, het is de meest zeldzame en meest geprezen vorm van saffier. Padparadscha-saffieren worden beschouwd als een van de mooiste en meest waardevolle korund-edelstenen. Saffieren zijn sinds mensenheugenis kostbare edelstenen vanwege hun grote schoonheid en hun buitengewone kwaliteiten (hardheid 9, kostbaarheid, zeldzaamheid, schittering). Hij wordt gezien als de edelsteen van eenheid, verbinding, trouwe vriendschap en liefde. De mythe zegt dat hij het beste in mensen stimuleert. Het is een sterk bindende steen, wanneer een saffier cadeau wordt gedaan aan een geliefde, versterkt dit de onderlinge band.

Nalatenschap

Deze ketting is gemaakt in een rechte lijn omdat deze manier van leven kracht creëert. Voor ons is het de manier om onze essentie te leven, om ons te concentreren op het maken van een echte impact op deze wereld met lichtheid en ruimte. Het is onze manier om generaties lang een nalatenschap achter te laten.

Let freedom reign. The sun never set on so glorious a human achievement. Be the legacy (Nelson Mandela)

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal18kt Geel, rosé & rood goud
SteenPadparadscha saffier & diamant
Type juweelKetting
Sunrise .

Tricolor gouden
Ketting
met padparadscha saffier