Personal Design Experience

Stap zelf mee in het ontwerpproces van jouw unieke juweel.
Let's make something great together!

How It Works .

Het meest krachtige en stimulerende element in het ontwerpproces is voor mij: de samenwerking. Het is enorm fascinerend om te zien hoe mijn klanten openbloeien als ze de kans krijgen om mee te stappen in het ontwerpproces van hun juweel.

Zowel personen die het gepersonaliseerde juweel willen geven, als wie de “Personal Design Experience” cadeau gekregen hebben, ervaren het traject als een teamwerk. In deze co-creatie komt er zoveel tot leven, waarbij we beiden versteld zullen staan van het resultaat.

Step 1: Every great design starts with even a better story.

Discovering Your Story .

Aan de start van het ontwerpproces begin ik steeds met een wit blad papier en een portie nieuwsgierigheid. Gaandeweg ons discover-gesprek wordt alles duidelijk: het verhaal, de gelegenheid, de materialen, het budget. Je hoeft dus zeker geen verhaal klaar te hebben bij de start. Enkel de intentie om jouw liefdevolle boodschap in een uniek juweel te vertellen.

Sommige personen komen na zo’n discover-gesprek exact buiten met wat ze in gedachten hadden. Anderen vertrekken dan weer met geheel nieuwe ideeën en wachten vol nieuwsgierigheid af.

Step 2: Good design is the perfect language to tell your story.

Design & Development .

Na het discover-gesprek begint de ontwerpfase, waarbij ik de perfecte mix zoek tussen de creatieve weergave van jouw verhaal en de praktische verwachtingen (het materiaal, termijn en budget). Hierbij blijf ik met jou in contact totdat we samen het eindontwerp hebben uitgewerkt. Ontwerpen doen we als team!

Eens we het ontwerp hebben gefinaliseerd, zetten we het juweel in productie. Ons ontwerp wordt eindelijk tastbaar! De termijn van de uitwerking is afhankelijk van het ontwerp. Een deadline wordt afgesproken tijdens het eerste gesprek. Die deadline is heilig voor mij.

Step 3: Smile. Your eyes sparkle when you do!

Delivering An Exceptional Piece Of Jewelry .

Het moment dat je jouw afgewerkte juweel ontvangt, is steeds een belangrijk moment. Hierbij moet ik jouw ogen zien schitteren van tevredenheid. Daarom zal ik indien nodig dan ook doorgaan tot dit doel bereikt is.

Creëer jouw eigen gepersonaliseerde juweel.

Wil je deze Experience ook beleven?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend virtueel verkennend gesprek. Een eerste kennismaking waarin je kan toelichten welk soort juweel je wil ontwerpen en waarbij ik je vervolgens eerste ideeën en voorbeelden geef.

Dit doen we telefonisch of via beeldgesprek op een moment dat het je uitkomt. Zodat je jouw wensen voor je droomjuweel rustig bespreken, zonder je je hoeft te verplaatsen. Wij plannen voor dit gesprek tot een half uur in. Dit verkennend gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Besluit je om met mij in zee te gaan, dan informeer ik je uiteraard tijdig over onze voorwaarden.

Je kan in het formulier kort toelichten welk soort juweel je wilt ontwerpen en waar jouw voorkeur naar uitgaat qua dag en tijd. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de kennismaking definitief te bevestigen.