Caroline
Bila

Jewelry has the power to be the one little thing that makes you feel unique.

Verhalen Vastleggen In Een Persoonlijk Juweel .

Waar persoonlijke verhalen, design en juwelen elkaar ontmoeten.

Juwelen zijn door alle eeuwen en culturen heen stukken die iets betekenen voor mensen. Ook in onze cultuur en in dit tijdperk zoeken mensen onbewust nog steeds naar de betekenis dat ze aan het stuk kunnen geven dat ze dragen. Er komt quasi altijd een verhaal naar boven als ik over een juweel met hen praat. Hun hart breekt meestal open van enthousiasme.

Ik zie een ontwerp als een manier om mensen te verbinden en ideeën te communiceren. Ik hou ervan om in een verhaal te stappen en op deze manier iets te mogen betekenen in iemands leven.

Mijn Missie .

Waarom gepersonaliseerde juwelen ontwerpen?

Een gepersonaliseerd juweel herinnert de drager aan een persoon, een plek, een verbintenis, een intens gevoel… Doorheen het “Personal Design Experience traject” creëer ik met mijn klanten een dieper begrip van het juweel en van hunzelf. Hoe een juweel ons kan helpen een betere versie van onszelf te worden.

Want door een juweel te creëren, te dragen en ervan te genieten draagt het positief bij aan vragen over liefde, relaties, herinnering en sterfelijkheid. Dan ontstaat er een bepaalde magie en een krachtige betekenis achter zo’n werk.

Een juweel dat we samen creëren op basis van jullie persoonlijk verhaal, slaagt er steeds in een heel scala van gevoelens en herinneringen op te wekken. Blijft het bij een oppervlakkig beroeren of kan het juweel werkelijk helend werken?

Mijn Verhaal .

Twee heerlijke passies...

Ik heb twee heerlijke passies – naast mijn man en kinderen natuurlijk 😉 – die in alles wat ik doe steeds terug komen. Ten eerste een fascinatie voor mensen: hun leven, hun visies en hun gedachtenwereld en ten tweede: juwelen ontwerpen. Dankzij deze twee passies en de vele mensen die ik onderweg ben tegen gekomen, lanceerde ik Caroline Bila – Art Jewelry Inspired by Your Story. Gepersonaliseerde juwelen waar mijn beide passies thuiskomen.

Tijdens mijn studies psychologie, startte ik simultaan ook een opleiding juweelontwerper aan de Academie Roger Avermaete en een aanvullende studie juwelier-goudsmid.

In de jaren die volgden liep mijn weg naar het bedrijfsleven, juwelen maakte ik vooral op de achtergrond.  Maar ik begon de echte gesprekken met mensen en creativiteit te missen. Dit overtuigde me om het bedrijfsleven achter mij te laten en me voltijds toe te leggen op juweelontwerp gebaseerd op belangrijke gebeurtenissen uit iemands leven.

Een Caroline Bila juweel ...

... is meer dan een sieraad.

  • Het vertelt jouw liefdevolle boodschap met een juweel.
  • Het legt de mooiste momenten uit iemands leven vast in een juweel.
  • Het is meegenomen worden in de wereld van ontwerpen.
  • Het is naast een juweel een onvergetelijke belevenis.
  • Het spreekt, inspireert, schept emoties en heerlijke herinneringen zowel bij de drager als bij de gever van het juweel.
Ontwerp jouw eigen gepersonaliseerde juweel.

Wil je deze Experience ook beleven?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend virtueel verkennend gesprek. Een eerste kennismaking waarin je kan toelichten welk soort juweel je wil ontwerpen en waarbij ik je vervolgens eerste ideeën en voorbeelden geef.

Dit doen we telefonisch of via beeldgesprek op een moment dat het je uitkomt. Zodat je jouw wensen voor je droomjuweel rustig bespreken, zonder je je hoeft te verplaatsen. Wij plannen voor dit gesprek tot een half uur in. Dit verkennend gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Besluit je om met mij in zee te gaan, dan informeer ik je uiteraard tijdig over onze voorwaarden.

Je kan in het formulier kort toelichten welk soort juweel je wilt ontwerpen en waar jouw voorkeur naar uitgaat qua dag en tijd. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de kennismaking definitief te bevestigen.