Ring: Vertrouwen .

Een geel gouden ring met een ronde impressionante mother of pearle die een spectrum van kleuren reflecteert. Langs beide zijde van de ring zijn een saffier en smaragd verstopt.

Your Story .

Saffier voor vertrouwen. Het is de edelsteen van verbondenheid, trouwe vriendschap en liefde. Hij stimuleert het positieve in de mens. Het is een sterk bindende steen. De eeuwenoude mythe vertelt dat wanneer een saffier cadeau wordt gegeven aan een geliefde dit de onderlinge band verstevigt.

Smaragd voor onze toekomst. Het is de edelsteen van liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid, positiviteit, genieten van het leven en gevoel van eenheid. Hij staat symbool voor groei, een vooruitziende blik, doelgerichtheid, evenwicht en helpt bij het overwinnen van tegenslagen.

Mother of pearle, zonder woorden…

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Geekgoud
SteenMother of pearle
Type juweelRing
Al ons later is met jou .

Geelgouden
Ring
mother of pearl