Ketting: Family .

Deze uitzonderlijk witgouden ketting bestaat uit verschillende delen die samen een prachtig geheel vormen. Twee verschillende kettingen en een verfijnde top notch diamanten clips die het geheel samen houdt. De kettingen zijn afgewerkt met zeer zeldzame edelstenen.

Paraiba-toermalijn

Paraiba-toermalijnen zijn uiterst zeldzame mineralen en worden daarom bijna alleen gebruikt voor echte edelsteenjuwelen van hoge kwaliteit. Deze edelsteen, die zijn naam ontleent aan de plaats Paraiba in Brazilië, is uniek. Paraiba-toermalijn werd alleen gedolven in een mijn Brazilië, waarvan de bron al is opgedroogd. Ze werden ontdekt in de jaren 80-90 en zijn buitengewoon gewild voor het maken van prachtige sieraden. De edelsteen is zeldzamer dan de diamant, wat ook de waarde van de steen enorm heeft opgedreven.

De mythe van een Paraiba-toermalijn is dat hij vertrouwen geeft en je het gevoel geeft op de top van de wereld te staan. Het vergemakkelijkt het nemen van moeilijke beslissingen en bevordert daardoor levenservaring.

Alexandriet

Alexandriet verandert van kleur onder invloed van licht. Hoe groter de kleurverandering, hoe zeldzamer en hoe hoger de waarde van de steen. Deze unieke eigenschap maakt de edelsteen bijzonder waardevol en hij behoort daarom tot de lijst van duurste edelstenen ter wereld. Hij wordt gezien als de parel van liefde, geluk en kennis.

Alexandriet is een zeer zeldzame edelsteen. Hoewel de meeste mensen waarschijnlijk nog nooit een natuurlijke Alexandriet hebben gezien, heeft deze edelsteen de traditionele parel vervangen als de moderne geboortesteen van juni. Zijn glamoureuze geschiedenis en schoonheid hebben waarschijnlijk bijgedragen aan zijn mystiek in de publieke verbeelding. Alexandriet werd ontdekt in de Oeral in Rusland in de jaren 1830. De steen werd genoemd naar de toenmalige toekomstige tsaar van Rusland, Alexander II. De tsaren hebben er zo mede voor gezorgd dat de steen beroemd werd en een standaard voor koninklijke pracht. Als het niet vanwege zijn naam was, zouden de omstandigheden die nodig zijn voor de vorming van natuurlijke Alexandriet, voor zijn bekendheid zorgen. Om zich te vormen heeft Alexandriet zowel beryllium (Be), een van de zeldzaamste elementen op aarde, als chroom (Cr) nodig. Deze elementen komen bijna niet voor in dezelfde geologische omstandigheden waarin ze op elkaar inwerken.

Your Story .

Mijn vrouw vindt haar familie dichtbij hebben het belangrijkste. Ik wil haar daarom verrassen met een ketting waarin ze ons gezin voelt. Voor elk van onze kinderen kies ik de meest zeldzame edelsteen ter wereld. Deze plaatsen we in een ketting die haar omarmd. Alexandriet voor onze eerstgeborene en paraïba-toermalijn voor onze tweede. Als finishing touch houdt ons briljant logo alles samen in de vorm van een clips.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Witgoud
SteenAlexandriet & Paraïba tourmalijn
Type juweelKetting
Family .

Witgouden
Ketting
met alexandriet & paraïba tourmalijn