Sleutelhanger: Commitment .

Deze state of the art sleutelhanger is gemaakt van platina. Het meest uitzonderlijke en sterke edelmetaal ter wereld. Hij is opgebouwd uit twee handtekeningen die in elkaar overvloeien naar de andere zijde.

Your Story .

In het laatste gesprek voor het overlijden van mijn vader heb ik hem mijn engagement beloofd voor de zaken die hem dierbaar zijn. Deze commitment heb ik zeer bewust aangegaan en wil mijn vader hiermee eren.

De handtekening van mijn moeder dateert van lang geleden. Het doet me telkens veel als ik naar haar handschrift kijk nu ze er niet meer is.

De handtekeningen van mijn beide ouders vloeien in elkaar in een platina sleutelhanger. De sleutelhanger met zijn sleutels neemt deze persoon dagelijks in de hand. Elke dag is het een reminder voor de commitment die hij beloofd heeft. Zo heb ik elke dag de herinneringen aan beide ouders dichtbij.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal950Pt - Platina
Type juweelSleutelhanger
Al ons later is met jou .

Platina
Sleutelhanger
met handtekening