Verlovingsring: For eternity .

Als ik aan jou denk dan komen er zoveel woorden in me op: liefde, leven, rust, rots, geborgenheid, trots, genegenheid, toekomst, mezelf zijn, het beste van mezelf zijn, en zoveel meer. Eigenlijk is het oneindig. Daardoor realiseer ik me dat ik ons sprookje wil verder zetten in een huwelijk. Een bevestiging, versterking van onze band tot in het oneindige +1.

Your Story .

Deze roségouden ring is gegoten in een lotusblad. De lotus kies ik omdat ze groeit doorheen alle omstandigheden. Dit is hoe ik met jou wil verder groeien. Hij draagt een unieke roze saffier omringd door diamanten in een oneindigheidsvorm. De rooskleurige saffier omdat hij symbool staat voor verbondenheid, trouwe vriendschap en liefde. De glinsterende diamanten, gezet in de oneindigheidsteken, omdat ze symbool staan voor eeuwige liefde en puurheid. En als je je hand opent zie je nog +1 diamant.

Met deze verlovingsring wil ik jou vragen:

wil jij tot in de oneindigheid +1 dag bij mij blijven?

 

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Roségoud
SteenSaffier & diamant
Type juweelVerlovingsring
For eternity .

Roségouden
Verlovingsring
met saffier & diamant