Rouwjuweel: Passionele liefde

Gouden ketting met assen

Discover Their Story .

“Ik beloof je trouw te blijven, in goede en kwade dagen, in armoede en rijkdom, in ziekte en gezondheid, ik wil je liefhebben en waarderen, alle dagen van mijn leven, ALLE dagen van mijn leven. Deze huwelijksgelofte is allesomvattend en kreeg met de jaren meer betekenis. Dit hebben zij geleefd. Een prachtig verhaal van een onbeschrijfelijke vurige liefde tussen een sterke vrouw en man.

Je man moeten afgeven na een warm huwelijk van bijna 60 jaar is onbeschrijfelijk. Ze verteld dan ook het volgende: “Ik wil de vurigheid met mijn man houden, de liefde blijven koesteren en verbonden blijven met hem. We waren heel close en complementair. Zijn zachtheid, zijn lach en zijn attentheid hebben me verliefd gemaakt en deze herinneringen geven me nog steeds een warm gevoel. Ik wil zijn assen dicht bij mijn hart.”

Design & Development .

Het was snel duidelijk dat dit juweel zou gaan over vurigheid en over het huwelijk. Een juweel waarin zijn assen elke dag dichtbij haar hart kunnen gedragen worden.

Een uniek stuk met een vlam die omarmd wordt door het idee van de trouwringen te verbinden in 1 lijn. De omarming van de vlam geeft hun vertrouwde knuffelgevoel en de knipoog naar de trouwringen doet haar stilstaan bij hun bijna 60 jaar huwelijk.

Delivering Unique Jewelry .

Nu ze het juweel rond zich kan dragen, is voor haar de moment gekomen dat ze haar leven opnieuw in handen wil pakken. Ze wil, voor de tijd die haar nog rest, dagen van vrolijkheid en genieten van haar familie. Ze wil in haar volgende stappen een mooi voorbeeld kunnen zaaien van liefde te beleven op een andere manier. Over de dood heen.

Het is knap om te zien hoe ze het juweel vastneemt op alle momenten van de dag en hoe dit het vuur in haar ogen aanwakkert. Ik heb veel geleerd van haar en bewonder haar kracht en visie. Dankbaar en vol eerbied heb ik dit traject met haar bewandeld. Ik hoop dat zij voor vele een inspiratie mag zijn.

Zo bijzonder om hem op deze manier dichtbij te kunnen dragen. Het is uitzonderlijk prachtig en uniek hoe dit juweel me warme gedachten geeft. 

Mevr. S.

Beleef enkele Getuigenissen van de Personal Design Experience.

Lees de betekenisvolle getuigenissen van enkele van mijn klanten en ervaar de magie met hen mee. Hoe beleefden zij hun Personal Design Experience, hoe reageerde de ontvanger van het gepersonaliseerde juweel, welke verhalen en betekenissen zitten verborgen in deze op-maat-gemaakte sieraden. Herbeleef deze pakkende en liefdevolle verhalen in hun prachtige getuigenissen.

Lees meer getuigenisssen

Trouwringen: La vie en roze
November 23, 2020
Man-cuff: Olympisch
November 23, 2020

Portfolio