Man-cuff: Olympisch

Armband Emmanuel

Discover Their Story .

Onze Belgische hockeyploeg, de Red Lions wonnen in 2016 de zilveren medaille op de Olympische spelen in Rio. Zo’n medaille is een indrukwekkende prestatie die je niet zomaar in een kast wil leggen.

Emmanuel wil de volledige mindset, die gepaard gaat met het winnen van die medaille, kunnen meedragen als een kracht in de jaren die volgen. Hij wil die milestones vasthouden, de mindset kunnen vastpakken en inzetten op andere plekken in zijn leven.

Design & Development .

Deze spartaanse man-cuff is opgebouwd uit de Red Lion leeuw die overvloeit in de vijf olympische ringen. Op deze manier omarmen de olympische ringen de pols.

Aan de binnenzijde zijn milestones gegraveerd en is er genoeg plaats gelaten voor alle milestones die nog volgen.

Een man-cuff komt van het tijdperk van de Spartanen, de sterkste en meest gevreesde krijgers in de geschiedenis waarvan bekend is dat ze alle grenzen tarten. De perfecte basis om mee van start te gaan. Het is stoer, gelinkt aan deze krijgers en is klassevol om in alle omstandigheden te kunnen dragen. Kleine insiders maken het juweel helemaal af.

Delivering Unique Jewelry .

Het was een eer om met Emmanuel deze overwinningen en herinneringen vast te leggen in een juweel dat generaties overstijgt. Ik bewonder deze kampioen vanwege zijn toewijding, nederigheid, groot hart en zijn doelen in het leven.

Het is echt verbazingwekkend de mentaliteit van een olympiër. Niet zo velen op deze planeet kunnen zich zo noemen. De bereidheid om jezelf een miljoen keer opnieuw uit te vinden, vereist een enorme toewijding. Zoals altijd is er onder de oppervlakte zoveel meer aan de hand dan wat we zien. Zoveel belangrijke mijlpalen om op terug te kijken en er zullen er nog zoveel komen … .

Blij dat deze man cuff nu gedragen kan worden aan de pols waar hij thuishoort.

Het is gewoonweg fenomenaal hoe ik alle juiste gedachten kan oproepen door het kijken naar deze man-cuff.

Emmanuel

Beleef enkele Getuigenissen van de Personal Design Experience.

Lees de betekenisvolle getuigenissen van enkele van mijn klanten en ervaar de magie met hen mee. Hoe beleefden zij hun Personal Design Experience, hoe reageerde de ontvanger van het gepersonaliseerde juweel, welke verhalen en betekenissen zitten verborgen in deze op-maat-gemaakte sieraden. Herbeleef deze pakkende en liefdevolle verhalen in hun prachtige getuigenissen.

Lees meer getuigenisssen

Rouwjuweel: Passionele liefde
November 25, 2020
Trouwringen: La vie en roze
November 23, 2020

Portfolio