Verlovingsring: Ons pad verstrengeld .

Sinds de eerste keer dat onze wegen elkaar kruisten hebben we een unieke weg afgelegd. Bij elke kruispunt verstrengelde onze paden telkens meer en lopen nu volledig in dezelfde richting. Ik wil dat we voor altijd deze richting kunnen blijven bewandelen, doch ons eigen blijven doorheen alles. Dat dit open bloeit in een groot heerlijk feest van samen zijn.

Vandaar is deze verlovingsring gegoten in de naturelle vorm van twee paden die steeds meer verstrengeld raken en eindigend in een ontluikende bloem met een knop van ruwe diamant.

Your Story .

Ik wil het beste in jou naar boven halen. Ik wil er kunnen zijn voor jou. Jij bent een natuurlijke schoonheid en ziet steeds het beste in andere. De zorg en tijd die je aan de mensen rondom jou geeft, zo tactvol en empathisch is prachtig om te zien.

De ruwe diamant heb ik gekozen om je voor altijd te vertellen hoe ik hou van jouw stijl, zo puur, zo persoonlijk, zo naturel en zo WAUW.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Roségoud
SteenRuwe diamant
Type juweelVerlovingsring
Ons pad verstrengeld .

Roségouden
Verlovingsring
met ruwe diamant