Riem & gesp: I love you endlessly .

Een man een juweel cadeau geven is een hele uitdaging. Zeker als hij geen juwelen draagt en graag een klasse volle subtiele stijl ziet. Een riem is het ultieme cadeau, zeker als hierin een heel verhaal verwerkt zit.

Deze riem is opgebouwd uit stierenleder langs de buitenzijde en natuurleder aan de binnenzijde. Dit veroudert prachtig. Na verloop van tijd wordt hij authentieker. Wat overblijft is een stuk dat uniek is voor de drager. Daarnaast zijn de gepersonaliseerde gesp, passant en button opgebouwd uit eerste gehalte zilver.

Your Story .

I LOVE YOU… endlessly because of the way …

Deze ceinture werd ontworpen voor de 30ste verjaardag van haar man. Zij schreef 30 redenen uit waarom zij zo van hem houdt. Het werden 31 redenen.

Ceinture

De 30 redenen werden in natuurleer gedrukt aan de binnenkant van zijn ceinture. De buitenkant bestaat uit stierenleer.

Button

De 31ste reden is een samenvatting voor de andere 1000 redenen die ze kon bedenken. “-31- the diamond of 1000 magnificent facets that you are as a person“. Deze 31ste reden werd daarom samengevat in een button. Aan de voorzijde haar vingerafdruk en aan de achterzijde de diamant. Deze button kan ook gedragen worden in de revers van een vest.

Gesp

In de gesp werden de twee symbolen van dit koppel verwerkt. Aan de onderzijde hun logo van toen ze elkaar pas kende en aan de bovenzijde het logo dat ze ontworpen hebben voor hun huwelijk.

Passant

De titel van zoveel belangrijke liefdevolle redenen verdient het om in zilver gegraveerd te zijn. Opnieuw aan de binnenzijde om het geheel subtiel en klassiek te houden.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal925Ag - Sterling zilver & leder
SteenDiamant
Type juweelRiem & gesp
I love you endlessly .

Zilver en lederen
Riem
met vingerafdruk
en diamant