Trouwringen: Fitting together .

Het verhaal van twee in elkaar passende trouwringen. Het verhaal begint bij de kracht van het lotuseffect. Een lotusbloem groeit in een moerasachtige plek en blijft steeds volhouden om te bloeien in schoonheid. De lotus staat voor het volhardend doorzetten en daarnaast voor het vloeiende in jullie relatie (bijna niets is een discussie waard). De lotus wordt gedragen door Lars zijn handgeschreven L & R.

Your Story .

SAFFIER

Om deze eigenschappen extra kracht bij te zetten wordt de ring aangevuld met de kleur van een padparadscha saffier. De naam padparadscha is afkomstig van het Singalese woord “padma radschen” (= lotus bloesem) omdat de steen de kleur van lotus bloesem heeft. Het is de meest zeldzame en meest geprezen vorm van Saffier.

Saffieren zijn sinds mensenheugenis geliefde edelstenen, vanwege hun grote schoonheid en hun buitengewone eigenschappen (hardheid 9, kostbaarheid, zeldzaamheid, schittering). Het is de edelsteen van verbondenheid, trouwe vriendschap en liefde. Hij stimuleert het positieve in de mens. Het is een sterk bindende steen. Wanneer een saffier cadeau gegeven wordt aan een geliefde verstevigt dit de onderlinge band. De saffier staat daarnaast ook symbool voor Lars zijn behulpzaamheid. Hij zorgde ervoor dat Rachel de trouwring koos die ze echt wilde.

KANT, GOLD LACE

De kant die wordt gedragen op de trouwdag wordt verwerkt in de twee ringen. Kant is een artistiek speels weefsel van draden en bolletjes. Dit zorgt voor twee insiders. Anderzijds benadrukt de kant twee eigenschappen die jullie na aan het hart liggen. Het weefsel staat symbool voor het uitstralen van zelfzekerheid en vertoont tegelijktijdig speelsheid die jullie relatie eigen is.

 2-in-1

Als mooie afsluiter wordt de lotus ring omarmd en gedragen door Lars zijn ring doordat ze in elkaar passen. Lars kan dus vol vertrouwen zijn ring achterlaten aan Rachel haar vinger. Een mooi symbool voor het begrip dat Rachel heeft voor wat belangrijk is voor Lars.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Wit & rood goud
SteenPadparadscha saffier
Type juweelTrouwringen
Fitting together .

Wit & roodgouden
Trouwringen
met kant