Verlovingsring: Secret Messages To You .

Een zinvolle gesofisticeerde rosé gouden verlovingsring met peervormige saffier en een briljante diamant. Hij is opgebouwd uit twee aansluitende delen die samen één naturelle ring vormen. In beide delen staat een geheime boodschap geschreven in het handschrift van de partner. Bij de ene boodschap hoort de diamant en deze helft is hoog gepolijst. Bij de andere geheime boodschap hoort de saffier en deze helft is gegoten in een lotusblad. De beide delen worden onderaan bij elkaar gehouden door een roosje. Een kleine knipoog bij een open handpalm.

Your Story .

Een verhaal van jou graag zien voor wie jij bent. Jij overviel me en alles veranderde. Bij jou heb ik mijn evenwicht gevonden. Jij en ik samen, dat is harmonie. Alles klopt, jij bent onvervangbaar, superzacht & empathisch en tegelijkertijd hevig & explosief.

Daarom is de ring in evenwicht opgebouwd, passend in elkaar. Hij bestaat uit twee delen, een symboliek waar wij onze intieme interpretatie aan geven. Net zoals het roosje dat alles verbindt.

Ik kies voor een roos gouden ring gegoten in een lotus blad. Roos goud omwille van de warmte dat het goud in zich draagt. Het lotus gietwerk kies ik omwille van de uitzonderlijk naturelle structuur die schoonheid uitstraalt. In beide herken ik jou. Lotus is gemaakt voor groei, om te bloeien doorheen alle omstandigheden. Op deze manier wil ik er zijn voor jou. Ik wil je verder laten groeien in jouw schoonheid. Ik zie je graag voor wie jij bent en ik weet dat we wegen vinden doorheen alle beslissingen die we nemen. Ik zie je graag want jij bent jij.

Een zacht blauwe saffier die me aan jouw ogen doet denken. Het verhaal achter deze edelsteen past bij ons. En diamant natuurlijk. Hij symboliseert zuiverheid, wilskracht, verbondenheid, perfectie en eeuwige liefde.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Rosé goud
SteenDiamant & saffier
Type juweelVerlovingsring
My secret message to you

Rosé gouden
Verlovingsring met
diamant en saffier