Trouwringen: Amicitia love .

Trouwringen met zand

Bij dit koppel sloeg de vonk over op eindejaarsreis in Griekenland. Hij schreef zijn liefde voor haar neer in een wondermooi gedicht,  genaamd “Amicitia”. Acht jaar later schreef hij als huwelijksaanzoek een vervolg op Amicitia en vroeg hij haar ten huwelijk op het Griekse strand. Hun huwelijk vond plaats op een strand in Zeeland. Het zand van Griekenland, het zand van Zeeland, “Amicitia” en naturel zijn voor dit koppel hun alleszeggende factoren.

Your Story .

Haar ring: De buitenring werd gegoten in het zand van hun trouwlocatie. In de binnenring werd zijn handgeschreven “Amicitia”  verwerkt met het parelwitte zand van Griekenland.

Zijn ring: Hij koos voor de naturelle look van niet gerodineerd wit goud afgewerkt in een iced look geborsteld met een mengeling van de twee soorten zand bij elkaar. Zijn amicitia werd door haar geschreven.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Wit & roodgoud
Type juweelTrouwringen
Al ons later is met jou .

Wit & roodgouden
Trouwringen
met zandkorrels