Verlovingsring: Al ons later is met jou .

Deze onweerstaanbare geelgouden verlovingsring met een grandioze marquise diamant en een prachtig gezette halo van briljanten, weerspiegelt zonnestralen als geen ander. De zee van facetten creëren een adembenemende schittering van licht.

De uitzonderlijke 1,2ct marquise diamant is onmogelijk te vergeten. Diamanten staan symbool voor verbondenheid en eeuwige liefde. Marquise geslepen diamanten hebben daarbovenop een bijzonder verrassende geschiedenis. In de 18e eeuw was markiezin Madame de Pompadour de minnares van koning Lodewijk XV. In die tijd werd zij niet alleen gezien als een intelligente, maar ook erg aantrekkelijke vrouw. Vooral haar lippen kregen veel bewondering van de koning. Hij vroeg zijn koninklijke juwelier de vorm van de lippen in een diamant terug te laten komen. Zo ontstond de marquise-cut. Het staat daarom symbool voor bijzonder begeerlijkheid en intelligentie.

Dit geelgouden meesterwerk vol prachtige diamanten is pure tijdloze zonnige elegantie. Of het nu komt door de levensduur, de schittering, het verhaal of eenvoudigweg de schoonheid, het is lastig iets te bedenken met dezelfde symbolische waarde.

Your Story .

De vrouw van je leven ten huwelijk vragen is een zeer speciaal moment. Het is dan ook bijzonder zenuwslopend om te kiezen voor de mooiste verlovingsring en juiste diamant. Een eigen diamant kunnen kiezen en deze kunnen selecteren tussen de ontelbare keuzes maakt het extra speciaal om deze prachtige edelsteen aan haar vinger te zien schitteren.

“Schat, jij bent mijn win for life.”

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Geelgoud
SteenDiamant
Type juweelVerlovingsring
Win for life .

Geelgouden
Verlovingsring
met marquise
diamant