Trouwringen: De tijd vliegt, liefde blijft .

Deze inventieve prachtig witgouden trouwringen zijn opgebouwd in pure verbondenheid. Hij ziet graag het teken van oneindigheid maar zij wou graag meer eenvoud in haar ring. Net zoals een goed huwelijk werkt, gingen we op zoek naar wat hen beide gelukkig maakt. Zo kozen we ervoor om het oneindigheidsteken te verspreiden over de twee ringen zodat ze samen het volledige teken vormen. Dit design creëert meer rust en eenvoud. Het verhaal klopte helemaal wanneer we een deel van het goud uit zijn ring gebruikten om bij haar te laten terug komen, in de vorm van het teken.

Om de ringen een heel huwelijk lang te laten spreken, schreven ze beide in elkaars handschrift een spreuk binnenin. Eén die hen het meeste raakt en die ze samen bedacht hebben.

Your Story .

Een verhaal van trouwringen die verbondenheid uitstralen. Wij willen voor elkaar kiezen omdat we voelen hoe we elkaar perfect aanvullen. Daarom hebben onze ringen een stukje van elkaar. Samen vormen ze het teken van oneindigheid. Dit staat symbool voor kracht en eeuwige liefde. Het is ook het teken van eenvoud en diepgang.

Wij kiezen voor een huwelijk waarin we samen kunnen genieten van het leven. We willen een huwelijk waarin we genoeg tijd maken voor elkaar. Om hier blijvend aan herinnerd te worden geven we elkaar onze handgeschreven “Tempus fugit, amor manet”.

We vullen haar ring aan met drie diamanten die staan voor elke persoon van ons gezin.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Witgoud
SteenDiamant
Type juweelTrouwringen
Tempus Fugit Amor Manet .

Witgouden
Trouwringen infinity
met diamant