Trouwringen: Symfonie .

Deze warme muzikale geelgouden 18kt trouwringen zijn een deel van elkaar. Samen vormen ze een liefdevolle symfonie met golven van muziek.

Haar ring is opgebouwd met het goud dat uit zijn ring is gehaald. De twee golvingen gaan soms wat verder uit elkaar dan weer dicht bijeen maar altijd samen. Een prachtig samenspel dat afgewerkt is met een robijn. De edelsteen die al sinds de oudheid wordt gewaardeerd. Symbool voor geluk, gezondheid en harmonie.

Zijn ring draagt rondom rond de contour van haar ring. Binnenin is hij afgewerkt met een zee van muziekgolven die het geheel in balans brengen en een groene tourmalijn. De edelsteen van trouwheid, compassie, liefde, optimisme & geduld. Prachtige waarden om voorop te stellen in een huwelijk.

Your Story .

Een verhaal van warme harmonie. We kunnen elkaar niet missen, niets is hetzelfde zonder de ander. We zijn een filter op elkaars leven. Net zoals een fotofilter de donkerste momenten verlicht en de mooiste momenten compleet maakt.

We hebben elkaar leren kennen dankzij onze muziek en zien hoe we samen een prachtige symfonie vormen. We zijn zo verschillend, soms zijn we uitersten en soms zijn we één. We zien hoe we met onze verschillende meningen en karaktertrekjes het eens zijn over alle belangrijke dingen in het leven. Hoe alles tot rust komt als hij er is en hoe zijn enthousiasme, oprechte interesse en positiviteit aanstekelijk werkt. En hoe haar liefde, zorgzaamheid en speelse maturiteit inspireert en fascineert. We vullen elkaar aan en creëren daardoor iets nieuw: een warme harmonie van samenspel en balans. Onze ringen leggen de klemtoon op de balans die wij samen creëren en de edelstenen de waarde waar we willen op focussen in ons huwelijksleven.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Geelgoud
SteenTourmalijn & robijn
Type juweelTrouwringen
Symphony .

Geelgouden
Trouwringen
met robijn & tourmalijn