Ring: Subrosa .

In de gesofistikeerde zetting van deze buitengewone 18kt rosé gouden ring schittert een tanzaniet. Tanzaniet is een van de top 10 meest waardevolle edelstenen ter wereld en is afkomstig van de Merelaniheuvels, aan de voet van de Kilimanjaro in Tanzania. Door de schaarse aanwezigheid, suggereren de schattingen dat de tanzanietmijnen de komende 20 jaar uitgeput zullen raken.

Deze exceptionele ring is opgebouwd in elegante curves die de vinger en hand naturel volgen. Het is een verfijnd design gebaseerd op een bloem. Zo zorgen de diamanten voor een schitterende belichting van de tanzaniet in de vorm van blaadjes. Onderaan de ring komen de ‘blaadjes’ diamanten nog een keer terug want we openen onze handpalm wel honderd keer op een dag. Dit creëert een unieke afwerking.

Your Story .

My goddess of love.

Tanzaniet

Deze tanzaniet staat in de top 10 van meest waardevolle edelstenen ter wereld. Hij herinnert me op en top aan jou. Ten eerste aan toen we samen naar de top van de Kilimanjaro zijn geklommen. Een onvergetelijk moment waarop we elkaar door en door hebben leren kennen. Een tocht die ons de bevestiging heeft gegeven dat we voor elkaar gemaakt zijn. Ten tweede door de mythe die leeft rond tanzaniet. Hij zou helpen om je eigen pad te volgen en je niet langer aan te passen aan anderen als dat niet wenselijk is. Jij wordt daar steeds beter in mijn liefste. Ik hoop dat hij voor jou als knipoog mag dienen om altijd te gaan voor datgene dat het beste in je naar boven haalt, onafhankelijk van de meningen van anderen. Dit omdat jij zou blijven herinnert worden aan hoe mooi ik jou vind op elk gebied.

Subrosa

Sub rosa (Latijn voor onder de roos) betekent in het geheim. De term wordt sinds de zestiende eeuw gebruikt om aan te geven dat bepaalde informatie vertrouwelijk is. Al eerder werd de roos echter in verband gebracht met geheimhouding. Zo gaf Aphrodite een roos aan haar zoon Eros, de god van de liefde, die deze vervolgens gaf aan Harpocrates, de god der stilzwijgendheid.

Ik koos voor een ring geïnspireerd op een roos. Symbool voor liefde, eer, passie & schoonheid. En tegelijkertijd om subrosa jouw alles te zeggen dat enkel tussen ons gezegd wordt. Jij bent voor mij het toppunt van liefde.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Rosegoud
SteenTanzaniet & diamant
Type juweelRing
Subrosa .

Roségouden
Ring met
tanzaniet