Trouwringen: Samen in eenvoud .

Deze naturel witgouden trouwringen stralen pure eenvoud uit. Naturel wit goud, ook wel champagne wit goud genoemd, is een zachte kleur die rust uitstraalt. Dankzij deze zachtheid komen de twee flanders cut diamanten extra tot hun recht.

De twee diamanten in deze hoogstaande ingetogen trouwringen worden gedragen in haar ring en hebben een afdruk nagelaten in zijn ring. De flanders cut slijpvorm heeft 61 facetten en bezit een zeer complexe symmetrie. Het geheim van zijn uitzonderlijke schittering ligt in het feit dat de basisstructuur van een ronde briljant volledig behouden blijft in zijn achtzijdige vorm. Deze uitzonderlijke diamanten overtreffen de meeste diamantslijpvormen in vurigheid en schittering.

Your Story .

Een verhaal van samen door het leven gaan in eenvoud. Ons leven is samen. We zijn samen gegroeid, we stonden steeds samen achter al onze beslissingen, we hebben het allemaal samen gedaan. Al bijna meer dan 15 jaar. We vullen elkaar perfect aan en ons geheel klopt. Ons gezin is waar het voor ons om draait. Ons geluk zit hem het meest in alle kleine eenvoudige dingen. Zolang we het maar samen doen. Daarom zijn onze ringen langs de binnenzijde gegraveerd in 1 vloeiende lijn. Samen, en in ‘one-line art-gravure’.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel ingekorte verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Witgoud
SteenDiamant Flanders cut
Type juweelTrouwringen
Samen in eenvoud .

Witgouden
Trouwringen
met flanders
cut diamant