Ketting: Passionate love .

Een vurige geelgouden ketting opgebouwd in twee delen. Het center deel is opgebouwd in vlamvorm en draagt de assen van haar overleden man. Het stijlvol gecurvde buitendeel is de houvast van de vlam en geïnspireerd op het verbinden van de twee trouwringen. Deze elegante curving gaat over de ketting heen.

Your Story .

Een prachtig verhaal van een onbeschrijfelijke vurige liefde tussen een sterke vrouw en man.

De vlam in het juweel wordt omarmd door het idee van twee ringen verbonden door 1 lijn. De omarming van de vlam geeft me ons vertrouwde knuffelgevoel. Het idee van twee open geplooide ringen verbonden door 1 lijn is dan weer een knipoog naar onze trouwringen. Het doet me stilstaan bij ons bijna 60 jaar huwelijk en geeft onze onbeschrijfelijke liefde weer. “Ik beloof je trouw te blijven, in goede en kwade dagen, in armoede en rijkdom, in ziekte en gezondheid, ik wil je liefhebben en waarderen, alle dagen van mijn leven, ALLE dagen van mijn leven. Deze huwelijksgelofte is allesomvattend en kreeg met de jaren meer betekenis. Dit hebben wij geleefd.

De vlam

Ik wil de vurigheid met mijn man houden, de liefde blijven koesteren en verbonden blijven met hem. We waren heel close en complementair. Zijn zachtheid, zijn lach en zijn attentheid hebben me verliefd gemaakt en deze herinneringen geven me nog steeds een warm gevoel. Ik wil zijn assen dicht bij mijn hart.

Nu

De moment is gekomen dat ik mijn leven opnieuw in handen wil pakken. Daarom wil ik vooral vrolijkheid in mijn dagen en zo kort mogelijk rouwen. Je oogst wat je zaait en de vruchten die ik hiervan mag ontvangen, daar wil ik ten volle van genieten. Samen met mijn man hebben we een heel mooi voorbeeld van liefde en zorg gezaaid. Dit vind ik nu terug in mijn familie. Mijn volgende stap is dan ook in deze situatie een heel mooi voorbeeld te kunnen zaaien van liefde te beleven op een andere manier en vrolijkheid in mijn leven te ervaren.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Geelgoud
Type juweelKetting
Passionate love .

Geelgouden
Ketting
met assen