Trouwringen: Our way .

Dit prachtig modern lijnenspel is opgebouwd uit de initialen N & P. Ze vormen bovenaan de basis van deze schitterende bicolor trouwringen. Haar trouwring is langs één zijde afgewerkt met zijn vingerafdruk in geel goud. Zijn trouwring is een exceptioneel concept. Hij wil als man geen ring dragen. Tijdens het gesprek blijkt dat hij een horlogeverzamelaar is. Dit brengt ons op het idee om een trouwring te ontwerpen in de vorm van een passantje van een horloge. 

Your Story .

Wij willen iets heel persoonlijk en niets is persoonlijker dan onze vingerafdruk en onze initialen verweven. Dat is hoe wij onze trouwringen willen opbouwen. We hebben samen veel doorstaan en we weten dat het ons altijd gaat lukken. Er over, er onder, door elkaar, het maakt niet uit want wij zijn een prachtig team. Die verbondenheid is voor de rest van ons leven, dat is de belofte de we maken naar elkaar toe. Onze trouwringen symboliseren dit alles voor ons.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Geelgoud & witgoud
Type juweelTrouwringen
Our way .

Bicolor wit/geelgouden
Trouwringen met
vingerafdrukken