Verlovingsring: No me without you .

“Het verhaal van een zeldzame passionele verlovingsring. Deze 18karaat roodgouden ring vertrekt vanuit infinity, het oneindigheidsteken. Hiermee wil hij haar steunen in iets tussen hem en haar. Dit versterkt hij met een handgegraveerde quote in zijn geschrift.

 

Your Story .

Hij kiest voor twee aparte edelstenen in de verlovgingsring:

CSARITE: “Natural”, “rare”, “exquisite” zijn de eigenschappen van deze edelsteen. Een steen die perfect hun relatie beschrijft. Csarite is de zeldzaamste edelsteen: 10,000 keer zeldzamer dan een diamant. De kleur verandert met de lichtinval. Je kan het enkel één recent ontdekte mijn in de wereld (Anatolisch Gebergte), vinden, die meer dan 100 miljoen jaar verborgen was. De kleur kan veranderen van kiwi groen in het zonlicht, tot paars- roze framboos in kaarslicht. Maar in tegenstelling tot andere kleurveranderende edelstenen, wordt bij CSARITE® de kleurverandering niet beperkt tot twee primaire kleuren. Om het unieke, dat we bij elkaar hebben gevonden, te beschrijven is de ring afgewerkt met twee subtiele Csarite-edelstenen in briljantslijpel.

SAFFIER

Als basis steen heb ik gekozen voor een sterke kleurloze saffier in briljantslijpsel. Saffieren zijn sinds mensenheugenis geliefde edelstenen, vanwege hun grote schoonheid en hun buitengewone eigenschappen (hardheid 9, kostbaarheid, schittering). Het is de edelsteen van verbondenheid, trouwe vriendschap en liefde. Hij stimuleert het positieve in de mens. Het is een sterk bindende steen. Wanneer een saffier cadeau gegeven wordt aan een geliefde verstevigt dit de onderlinge band.”

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Roodgoud
SteenCsarite & saffier
Type juweelVerlovingsring
No me without you .

Roodgouden
Verlovingsring
met Csarite & saffier