Trouwringen: My compass .

Deze bicolor 18kt trouwringen met diamant zijn als een kompas voor elkaar. Op vier plaatsten, overeenstemmend met de windrichtingen, werd in haar ring een diamant uitgenomen. Deze vier diamantjes komen in zijn ring terug aan de binnenzijde, in de vorm van één diamant.

Your Story .

Een verhaal van in dezelfde richting kijken en samen oud worden. Onze ringen geven, zoals een kompas, de richting aan die we uit willen in ons huwelijk. Er zijn vier kernpunten die ons steeds samen in de juiste richting hebben doen navigeren. De vier gouden vlakken in haar ring herinneren ons aan deze essentie. Ze staan in de plaats van vier diamanten. De cirkel is pas rond als hij er is om het pad mee te bewandelen. In zijn ring komen de vier diamanten terug aan de binnenzijde in de vorm van één diamant. Zij is mijn true north, mijn kompas, zij geeft mij richting.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel ingekorte verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Geel & witgoud
SteenDiamant
Type juweelTrouwringen
My compass .

Wit en geelgouden
Trouwringen
met diamant