Deze oorbellen werden ontworpen voor een moeder van een tweeling. De initialen van haar zoontjes zijn L & J. Tijdens de eerste levensmaanden gebruikte ze de kleuren groen en blauw om de belangrijkste dingen van haar baby’tjes uit elkaar te houden.

Oorbellen: Love & Joy .

Deze helderblauwe oorbellen werden ontworpen voor een mama van een tweeling. De initialen van haar zoontjes zijn L & J. Tijdens de eerste levensmaanden gebruikte ze de kleuren groen en blauw om de belangrijkste dingen van haar baby’tjes uit elkaar te houden. Deze specifieke kleuren zijn voor haar daardoor voor altijd gelinkt met haar zoontjes. Deze gracieuze oorbellen dragen daarom een groen blauwe bolderopaal. In de oorbel rechts wordt deze edelsteen gedragen door de letter L en links door de letter J.

Your Story .

Deze azuurblauwe oorbellen met groene schakeringen maakte ik voor een mama van een tweeling. Zij kreeg deze juwelen als valentijnscadeau van haar lieve man. Tijdens de eerste maanden gebruikte ze de kleuren blauw en groen om haar bengels uit elkaar te houden. Daarom kozen we voor deze blauw groene opalen als edelstenen, die gedragen worden door witgouden hangers gegoten in de eerste letters van de namen van de tweeling: L rechts en J Links.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Witgoud
SteenOpaal
Type juweelOorbellen
Love & Joy .

Witgouden
Oorbellen
met opaal