Trouwringen: La vie en rose .

Een verhaal van het beste in elkaar naar boven halen en jezelf kunnen zijn. 

Your Story .

Ons logo bestaande uit S en Y is ontstaan vanuit geborgenheid en verbondenheid. Dat is wat wij bij elkaar gevonden hebben en waar we in ons huwelijk blijvend aan herinnerd willen worden. Tijdens onze reizen was er heel snel een klik. We konden bij elkaar meteen onszelf zijn op een heel natuurlijke manier. We mochten alles zeggen en voelen, er was geen façade. Door de jaren heen zijn we dankzij elkaar gegroeid naar een betere versie van onszelf. 

De rozenblaadjes verwerkt in onze ringen doen ons terugdenken aan verschillende momenten in ons leven. Onze reizen, het huwelijksaanzoek, die specifieke moment waarop we wisten dat we samen alles aankunnen en ze doen ons ook terugdenken aan ons huwelijk.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Witgoud
EdelsteenDiamant
Type juweelTrouwringen
La vie en rose .

Witgouden
Trouwringen
met millegrain