Ring: I love all of you .

Deze adembenemende witgouden tijdloze solitair is meer dan perfectie. De schoonheid zit in elk detail. Met een magnifieke halo van briljanten en een prachtige emerald geslepen diamant in het midden, wordt het licht verzameld en gereflecteerd doorheen het hele designmeesterwerk, wat resulteert in een spectaculaire lichtshow.  

De meer dan 2ct zuiver witte emerald geslepen diamant is buitengewoon sensationeel. Met zijn gesofisticeerde en strakke architectuur wordt deze diamant al eeuwenlang door vrouwen gedragen. De emerald slijpvorm staat bekend om zijn magnifieke schittering en glans die anders is dan alle andere. Deze prachtige ring wordt geassocieerd met eeuwige liefde en eindeloos geluk.

Your Story .

“Ik hou van wat we samen bereikt hebben de laatste jaren. Het is fenomenaal om jou naast mij te hebben staan in alles wat we hebben opgebouwd. Uw eerlijkheid, oprechtheid en commitment bewonder ik alle dagen. Met jou naast mij verover ik de wereld.”

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Witgoud
SteenDiamant emerald
Type juweelRing
I love all of you .

Witgouden
Solitair ring
met diamant