Verlovingsring: Hoe verder, hoe groter .

Deze gracieuze wit gouden 18kt verlovingsring straalt langs elke zijde. Aan één zijde draagt deze ring een prachtig symbool van initialen afgewerkt met één diamantje. Aan de andere zijde siert een rij van diamanten de aanloop naar de centersteen. De twee zijden omarmen een prachtige kleurloze saffier die de perfecte betekenis heeft van wat hij aan haar wil vertellen.

Your Story .

Ik heb voor ons huwelijk een hecht symbool gecreëerd. Het is opgebouwd uit onze initialen en vormt ons hoogstpersoonlijk infinity-teken. Je bent echt en haalt het beste in mij naar boven. Je maakt me rustig en doet me positief groeien. Als we terug kijken op onze jaren samen kan ik uit de grond van mijn hart zeggen dat je er staat door dik en dun. Zo spontaan en eerlijk. Jij bent mijn thuis. Jij bent degene waar ik echt verbonden mee wil zijn. Dit is wat ons symbool betekent.

Het diamantje naast ons symbool is een knipoog naar ons huwelijksaanzoek. Ik vroeg je ten huwelijk met één diamant en verraste je pas later met deze ring. Twee epische momenten waar deze ring ons doet aan terugdenken. De rij van diamantjes is een herinnering aan hoe jij alles in goede banen leidt, in de richting van iets groot en schitterend, de saffier. Onze relatie zie ik als iets dat open bloeit. Hoe verder we komen, hoe groter het allemaal wordt.

Diamant kies ik omdat dit symbool staat voor puurheid, wilskracht, verbonden, perfectie en eeuwige liefde. Elk van deze eigenschappen vind ik terug bij jou. De grote kleurloze saffier heb ik gekozen vanwege de eeuwen oude mythe die de edelsteen met zich meedraagt. Wanneer je een saffier cadeau geeft aan een geliefde vereeuwigt dit de onderlinge band. Dat is een gedachte die me gelukkig maakt.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Witgoud
SteenDiamant en saffier
Type juweelVerlovingsring
Hoe verder, hoe groter .

Witgouden
Verlovingsring
met diamant
& saffier