Ring: Geborgenheid .

Deze robuste, stoere maar vrouwelijk ring draagt een buitengewone ruwe roze tourmalijn. Hij is gegoten in schelpen van de zee waardoor natuurlijke, organische, imperfecte vormen ten top geaccentueerd worden.  

Your Story .

Door te kijken naar deze ring weet ik steeds opnieuw wat voor mama ik wil zijn voor mijn kinderen. Ik wil ze geborgenheid laten ervaren en in hun kracht laten staan met liefde, compassie, optimisme en geduld. Dit is de gedachte waar de roze tourmalijn en de vorm van de ring me telkens weer naartoe brengt.

De fijne zilveren lijnen die ontstaan zijn door patronen van de zee symboliseren voor mij de rust die ik wil voelen. En daarnaast betekenen ze voor mij ook silver linings die symbool staan voor de kleine dingen waarvan je je op een dag realiseert dat het grootse dingen van het leven zijn.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal925Ag - Zilver eerste gehalte
SteenTourmalijn
Type juweelRing
Geborgenheid .

Zilveren
Ring met
tourmalijn