Rouwjuweel: Een verhaal van omarmen

De assen van haar bompa zijn verwerkt in een wit gouden bolletje. Dit bolletje wordt gedragen door een naturel opgebouwde witgouden traanvorm. Aan de buitenzijde afgewerkt in een gematteerde structuur en aan de binnenzijde gepolijst. De ketting gaat door de hanger heen.

Your Story .

Een verhaal van omarmen. “Bompa, je was altijd zo trots op mij. We hebben zoveel samen gedaan. De zoo, musea, de vogelmarkt, … . Zoveel momenten om aan terug te denken. En dan is er die laatste keer aan de zee, die knuffel … . Het is zo’n knuffel, die omarming waaruit ik de kracht wil halen om met dit verlies te leren omgaan. Daarom omarmt mijn hanger jouw assen in de vorm van een traan want het is mijn doel om dankbaarheid te voelen en mijn verdriet hierin te laten overvloeien. Zo word ik herinnerd aan hoe ik met het leven wil omarmen.

Dankzij jou in mijn leven heb ik het geluk gehad om kennis te maken met hele mooie eigenschappen. Ik kies er dan ook voor om deze te eren en de robijn is mijn symbool hiervoor. Met deze edelsteen wil ik de volgende eigenschappen voor de rest van mijn leven eer aan doen en blijdschap voelen.  Omdat ik ze van jou heb meegekregen: met een groot hart goed zorgen voor jezelf en anderen, zonder oordeel naar mensen toestappen zonder jezelf te verliezen, altijd doorgaan met een enorm doorzettingsvermogen, standvastig bij je keuzes blijven.

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Materiaal750Au - 18kt Witgoud
SteenRobijn
Type juweelRouwjuweel
Embrace .

Witgouden
Ketting
met assen