Ring: Blind faith .

Een meesterlijke wit&geel gouden ring met een vingerafdruk en diamanten. Deze ring is gemaakt voor iemand die blind is geworden. De elegante curves zorgen voor een fantastisch gevoel bij het aanraken van de ring.

De geelgouden helft is opgebouwd uit de vingerafdruk van haar partner. De textuur van de vingerafdruk ziet er niet alleen prachtig persoonlijk uit maar geeft ook een bijzonder fijn gevoel.

De witgouden helft is, zowel bovenaan als aan de zijkant, gevuld met prachtig zuiver witte diamanten. De diamanten weerspiegelen in het hele ontwerp, wat resulteert in een ongeëvenaarde schittering van licht.

Your Story .

Ooit afgevraagd hoe goud en diamanten aanvoelen?

“Ik had de eer om met deze briljante blinde vrouw te mogen werken. Ze ging met mij op avontuur om de ring te maken die ze altijd al wilde voelen: iets uniek & heel persoonlijk, met zijn vingerafdruk, geen asymmetrie, beweging en er leuk aan kunnen voelen. We hebben dit prachtexemplaar gecreëerd met al onze andere zintuigen en we hebben samen zo veel nieuwe dingen geleerd. Bedankt voor deze memorabele ervaring en het vertrouwen! “ Caroline Bila

Materiaal750Au - 18kt Geel & witgoud
SteenDiamant

We dragen jullie privacy en persoonlijke verhalen hoog in het vaandel en publiceren enkel verhalen mét toestemming. Een zeer grote dank aan onze klanten die hun verhaal en getuigenissen op de website willen delen, opdat ze een inspiratie zijn voor anderen om ook hun droomjuweel te laten ontwerpen. Geniet mee van de verhalen!

Blind faith .

Bicolor gouden
Ring met
Vingerafdruk & diamant